Ev Yapımı Fellah Köftesi Tarifi

2018'de Yemek.com Mobil Uygulamasının Tarif Defterine En Fazla Eklenen 10 Nefis Tarifi

Favorilerime
Ekle

Birçoğunuzun bildiği üzere bu yıl içinde hem iOS hem Android cihazlar için olan Yemek.com mobil uygulamasını büyük bir heyecanla sizinle buluşturduk. Her güne özel olarak hazırladığımız menüler, "Bugün ne pişirsem?" sorusuna cevap olan nefis, farklı ve pratik tarifler ve tabii ki beğendiğiniz tarifleri tek tıkla ekleyebildiğiniz ve istediğiniz her an bu tariflere ulaşmanızı sağlayan size özel bir "tarif defteri"yle bir tık uzağınızdayız artık.

Artık 2018'in son günlerini yaşarken bu süre içinde Yemek.com mobil uygulama kullanıcılarının tarif defterlerine en fazla eklediği, en sevdiği tarifleri sizin için derleyelim; size de fikir ve ilham verelim istedik.

Şimdiden herkese bol lezzetli ve keyifli bir yıl dileriz.

Not: "Ben hala uygulamanızı indirmedim, nasıl yapacağım?" diyenler hemen şu linke tıklayarak Yemek.com mobil uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirler.

Sevmeyeni neredeyse olmayan bir tarifle başlıyoruz: Lazanya

İtalyan mutfağından çıkıp gelen ancak ülkemizde de sevilerek yapılan ve neredeyse bizden bir lezzet olmuş bir tarif lazanya. Çok doyurucu bir ana yemeğe de dönüşen lazanya sizi yeni yılda da çok mutlu edecek.

Yemeye doyulmaz: Lazanya tarifi

Brownie kıskandırır: Kakaolu ıslak kurabiye

Kakao tadı ağızda dağılan nefis bir kurabiye düşünün. Diler süte diler çaya diler kahveye batırıp batırıp yiyeceğiniz bu nefis kurabiye tüm zamanların en nefis kurabiyelerinden olmaya devam ediyor.

Hazırlaması da pek kolay: Kakaolu ıslak kurabiye tarifi

Yanında pilavla: Mantarlı tavuk sote

Protein deposu nefis bir ana yemek için tarif defterinizde yer açın. Çok doyurucu ve besleyici bir tarif olan mantarlı tavuk sote sofralarınızı devamlı olarak süslemeye kararlı.

Çok da pratik: Mantarlı tavuk sote tarifi

Yılın yükseleni: San Sebastian cheesecake

Özellikle son dönemde adını çok sık duymaya başladığımız bir tarif o. Mekanların menüsüne hızla eklediği ve tadına gerçekten doyum olmayan San Sebastian cheesecake'i evinizde de mis gibi yapabilirsiniz.

Tüm dünya onu konuşuyor: San Sebastian cheesecake tarifi

Her zamanın kurtarıcısı: Yoğurtlama

Patates, patlıcan ve biberin oluşturduğu bu dev birliktelik pratikliğiyle, lezzetiyle ve yoğurdun desteğiyle her zaman el altında bulunması gereken bir tarif olarak ismini gönül hanemize yazdırıyor.

Sosu bol olsun: Yoğurtlama tarifi

Osmanlı'dan geleceğe: Lalanga

Kahvaltı sofralarınıza farklılık katmak istiyorsanız doğru tariftesiniz. Kökleri Osmanlı'ya kadar dayanan lalanga bekleme süresi derdi olmayan, yoğurma zahmetine girmeden kolayca hazırlanan ve yedikçe daha çok keyif alacağınız bir güzellik.

Kahvaltı sofrasında ona yer açın: Lalanga tarifi

Kahveler hazırlansın: Kahve çekirdeği kurabiye

Şekliyle şaşırtacak, çay-kahve saatlerinin gözdesi olacak kahve çekirdeği kurabiye farklı sunumlar sevenlerin çoktan tarif defterlerine girdi bile. Sizin bahaneniz ne?

Şeklini vermek sandığınızdan çok kolay: Kahve çekirdeği kurabiye tarifi

Bildiğiniz kekleri unutun: İsveç keki

Orijinal adı "Kladdkaka" olan bu farklı ve nefis kek İsveç keki olarak da biliniyor. Yapımı basit olsa da kıvamı biraz dikkat gerektiriyor. Bu yüzden hemen denemelik bu tarif, Yemek.com mobil uygulamasında tarif defterinize eklenmek için sizi bekliyor.

Onları şaşırtın: İsveç keki tarifi

Anadolu'nun emeği: Ev yapımı fellah köftesi

Birçok şehrimizde yapılan fellah köftesi kuşkusuz en özel yöresel tariflerimizden biri. Et yemeyenlerin de keyifle tüketebileceği fellah köftesini siz de evde çok rahat bir şekilde yapabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Sarımsaklı sosu yeter: Ev yapımı fellah köftesi tarifi

En pratik tatlılardan: Fincan tatlısı

Fincan tatlısı, hemen her evde bulunan basit malzemelerle çok kısa sürede hazırlanıyor; çat kapı gelen misafire de, tatlı krizlerine de anında çözüm oluyor.

Onu yapmak için sebebiniz çok: Fincan tatlısı tarifi


Doyamayanlar için bir de videomuz var!

Yorumlar

0 yorum yapılmış

Vallahi Bırakmayız, Bir Tabak Daha?