2018-yilin-en-iyi-instagram-hesaplari-10-one-cikan

2018'in Tek Bir Fotoğrafıyla Bile Ağız Sulandıran En Lezzetli 10 Instagram Hesabı

Favorilerime
Ekle

Yine göz açıp kapayıncaya kadar yılın son ayına geldik, 2019 için geri sayıma başladık...

Biz de istedik ki bu nefis yıl boyunca yaptıkları her bir paylaşımla iştahımızı açan, paylaştıkları her bir videoyla ağızları sulandıran, verdikleri her bir mekan önerisiyle yollara düşüren Instagram hesaplarını bir bir sıralayalım, "Yılın En'leri"ni seçelim.

Siz de eğer hala onlarla tanışmadıysanız bir an önce tanışın, daha fazla vakit kaybetmeden, yıl bitmeden takip etmeye başlayın.

En özel tariflerini paylaşanlardan sağlıklı önerileriyle yaşam kalitenizi artıracak olanlara, nefis mekan önerileriyle "Hangi lezzet nerede yenir?" sorusuna cevap olanlardan yemek dünyasına dair bilmeniz gereken tüm bilgileri tek tek paylaşanlara, ucundan kıyısından da olsa yemekle ilgilenenlerin, mutfakla arası iyi olanların mutlaka takip etmesi gereken Instagram hesapları bunlar...

Buyursunlar, karşınızda 2018'in en lezzetli Instagram hesapları!

Minik bir not: Aşağıdaki Instagram hesaplarını alt alta sıralarken herhangi bir kriter göz etmedik, zaten her biri birbirinden lezzetli, her biri 2018'in en iyileri!

gurmemory

Neden takip etmeli: Yeni yıl dileklerinizden biri bol bol gezmekse, yepyeni mekanlar keşfetmeyi çok seviyorsanız ve henüz bu Instagram hesabıyla tanışmadıysanız bir dakika bile kaybetmeden sizi takip butonuna alalım deriz. Her bir önerisi nefis, her bir videosu ağız sulandıran bu Instagram hesabını çok seveceksiniz.

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: gurmemory

mutfaktakidiyetisyen

Neden takip etmeli: 2018 boyunca yaptığı her paylaşım, "Sağlıklı beslenmenin bu denli lezzetli olabileceğini tahmin etmezdim" dedirtecek türden olan bir Instagram hesabından söz ediyoruz. Üstelik göreceğiniz tüm tarifler ve öneriler gerçek bir diyetisyenden geliyor. E daha ne olsun?

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: mutfaktakidiyetisyen

mimar_seda

Neden takip etmeli: Yıl boyu yaptığı her bir tarifle karnımızdan gurultular yükselmesine sebep olan, özellikle tatlılarını görür görmez mutfağa koşar adım gitmek istediğimiz bir Instagram hesabı olur kendisi. Eğer henüz onunla tanışmadıysanız...

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: mimar_seda

milliyiyici

Neden takip etmeli: Instagram'da gezerken bir anda paylaşımının önünüze düşmesi üzerine şöyle ekrana en az 2 dakika kilitlenmenize neden olacak bir Instagram hesabı o. Hele o her saniyesi ağız sulandıran videoları yok mu... Bugüne dek onunla tanışma fırsatı bulamadıysanız şimdi tam sırası!

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: milliyiyici

glutensiz_yasiyorum

Neden takip etmeli: Eğer glutensiz beslenmek zorundaysanız ya da glutensiz beslenmeyi tercih ediyorsanız bu Instagram hesabını bir dakika bile kaybetmeden takip etmelisiniz deriz. 2018'de de her zaman olduğu gibi hem bilgilendirmeleri hem de nefis tarifleriyle birçok insana yol gösteren, yardımcı olan bir sayfa bu!

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: glutensiz_yasiyorum

endermutfakta

Neden takip etmeli: Evde yemek yapmaktan çok dışarıda yepyeni, daha önce hiç denemediğiniz tatları denemeyi seviyorsanız bu Instagram hesabını bir an önce radarınıza almalısınız. Her bir tavsiyesi hemen yollara düşme isteği uyandırıyor, her bir paylaşımı en tok insanı bile acıktırıyor.

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: endermutfakta

turkuazkitchen

Neden takip etmeli: En özel tariflerini tüm püf noktalarıyla paylaşan bir Instagram hesabıyla devam ediyoruz. Üstelik sadece efsane tarifler almakla kalmayacak, birbirinden şahane yemek fotoğraflarıyla sunum konusunda da kendinize çok fazla şey katacaksınız. Öylesine şık, öylesine nefis.

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: turkuazkitchen

damaktandimaga

Neden takip etmeli: Kendi tanımıyla "Full-time kurumsal bir mühendisin işten arta kalan zamanlarda yarattığı yemek hikayeleri" var bu Instagram hesabında. Mekan önerilerini görünce bırakın semt semt gezmeyi, kendinizi ülke ülke gezerken bile bulabilirsiniz. Dünyanın birçok mutfağına dair nefis bilgiler edinmeniz de cabası. Mis, mis.

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: damaktandimaga

peppycooky

Neden takip etmeli: Diyet yapıyor ya da yapmayı düşünüyorsanız, "Ben artık sağlıklı besleneceğim ama tatsız tuzsuz şeyler de yemek istemiyorum" diye düşünüyorsanız işte aradığınız çare bulundu! Bu Instagram hesabında hem çok sağlıklı hem de çok lezzetli tarifler var, hadi doğru takip butonlarına.

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: peppycooky

birtutammutfak

Neden takip etmeli: En sevdiğiniz pastalardan tutun bugüne dek belki de hiç görmediğiniz tatlılara, bu Instagram hesabı özellikle tatlı severler için cennet gibi! Gördüğünüz tüm fotoğraflara hayran kalacak, hemen altında da ayrıntılarıyla anlatılmış tariflerini bulabileceksiniz. Nefis!

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: birtutammutfak

Tabii ki biz de Instagram'dayız!

Bu kadar çok Instagram'dan söz etmişken şöyle kendi sayfamızdan da bahsetmeyelim mi? Aranızda hala bilmeyenleriniz varsa nefis tariflerimizle, şeflerimizin hazırladığı, başka hiçbir yerde bulamayacağınız lezzetlerimizle ve ağız sulandıran videolarımızla biz de Instagram'dayız.

Buyurunuz efendim, bekleriz: Yemek.com Instagram hesabı

2019, hepimiz için bugüne dek yaşadığımız en güzel, en sağlıklı, en mutlu ve en lezzetli yıl olsun!


Doyamayanlar için bir de videomuz var!

Yorumlar

0 yorum yapılmış

Vallahi Bırakmayız, Bir Tabak Daha?