1500-kalorilik-diyet-nasil-yapilir-shutter-8

Doyururken Kilo Verdirir: 1500 Kalorilik Diyet Nasıl Yapılır?

Favorilerime
Ekle

Yazın yaklaşmasıyla birlikte diyetlere olan ilgi arttı, bu yılın öne çıkan diyet listeleri arasında 1500 kalorilik diyet ismiyle anılan özel bir diyet listesi de yer aldı. Adıyla merak uyandıran, içeriği çokça konuşulan 1500 kalorilik diyet nedir, nasıl yapılır siz de merak edenlerdenseniz buyurun hemen böyle, 1500 kalorilik diyet nasıl uygulanır, neleri içerir, kaç kilo verdirir tüm detaylarıyla öğrenelim.

Yalnız bu diyet programını anlatmaya başlamadan önce her zaman yaptığımız uyarımızı da yinelemeden geçmek istemeyiz: Bir diyete başlamadan önce mutlaka kendi doktorunuza ve bir diyetisyen ya da beslenme uzmanına danışmalı ve gerekli tüm ölçümlerinizi yaptırıp kendinize özel bir diyet listesi temin etmelisiniz. Unutmayın ki zaman zaman gündem olan bu diyet programları ancak ve ancak örnek olabilir ve herkeste aynı etkileri oluşturmaz. Günlük kalori ihtiyacınızı, kaç günde kaç kilo verebileceğinizi ancak diyetisyeniniz belirleyebilir, doktorunuzun da onaylaması halinde size özel hazırlanan diyet listesini uygulayabilirsiniz, aman diyelim.

İçindekiler

Önemli Uyarı

Bu yazı genel bilgilendirme amaçlıdır, reçete niteliği taşımaz. Bir beslenme uzmanı ve/veya diyetisyene danışmadan hiçbir beslenme programını ya da diyeti uygulamamalısınız. Ciddi, kronik bir rahatsızlığı olanların kendi doktorlarına da danışmaları gerektiğini hatırlatalım.


Doyamayanlar için bir de videomuz var!

Yorumlar

0

Vallahi Bırakmayız, Bir Tabak Daha?