2018-de-yemekcom-da-neler-oldu-alt-son

2018'de Yemek.com'da Sofraları Beraber Bu Tariflerle Kurduk, Yine Kocaman Bir Aile Olduk!

Favorilerime
Ekle

"İştah açan, ilham veren, ağız sulandıran... Sadece yemek tarifleri değil... Güldürürken yediren..."

2014 yılında böyle çıktığımızda yolda geçtiğimiz Eylül ayında 4. yaşımızı doldurduk. İştah açan yemek tariflerimizle, güldürürken yediren ve ilham verip fayda sağlayan içeriklerimizle, izlenme rekorları kıran yemek tarifi videolarımızla her gün daha çok büyüyerek bu keyifli yolculuğumuza devam ediyoruz.

Her gün sizinle aynı sofrada oturmaktan keyif aldığımız bu yolculukta 2018 Yemek.com için ise nefis mi nefis, tadına doyum olmayan bir yıl oldu.

2018 sonu itibariyle toplamda 6700 adet içerik ürettik, tamamen orijinal 4600 adet yeni tarifle mutfaklarınıza, sofralarınıza konuk olduk, tam 950 adet dumanı üstünde videoyla hem gözleri hem de mideleri doyurduk. Türkiye'nin ilk gece pikniği Urban Picnic'in ikincisini düzenledik, onlarca farklı restoranda karnımızı tıka basa doyurduk, konserlerle coştuk, gelen binlerce güzel insanla tadı damağımızda kalan iki nefis gece geçirdik!

Böyle böyle 2018 yılında 20 milyon ziyaretçi, 30 milyon izlenmeye ulaşan bir Yemek.com olduk. Instagram'da 700 bin, YouTube'da 220 bin, Facebook'ta 2 milyon kişiye dokunduk. Yemek.com mobil uygulamasını yayınladık, akıllı telefonlarınızdan sizinle daha sık buluşur olduk.

Ama tüm bunların asıl kahramanı sizdiniz, bizimle aynı sofraya oturdunuz, mutfağınıza bizi konuk ettiniz, birbirinden güzel yorumlarınız ve mesajlarınızla kalplerimizi erittiniz.

2019'da da hep birlikte olmak, birlikte mutfağa girmek, birlikte aynı sofraya oturmak dileğiyle... İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz!

2018'de birlikte başardıklarımızın detaylarını aşağıdaki infografikte görebilirsiniz.

Son olarak Yemek.com'u Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube hesaplarından da takip etmeyi unutmayın!

yemek-com-infografik-icerik


Doyamayanlar için bir de videomuz var!

Yorumlar

0 yorum yapılmış

Vallahi Bırakmayız, Bir Tabak Daha?