2015-instagram-hesaplari

Çift Tık Yapmaktan Yorulduğumuz 2015'in En Lezzetli 9 Instagram Hesabı

Favorilerime
Ekle

Haftanın ve ayın Instagram hesaplarıyla her hafta ve her ay karşınıza lezzet kokan hesapları çıkarıyorduk biz zaten. Biz de sizin gibi yeni yeni keşfediyoruz güzel hesapları, güzel insanları.

2015'i de yavaş yavaş geride bıraktığımız bu hafta şöööyle bir geçmişe bakalım dedik. Bunun sonucunda ise sizin için en beğendiğimiz 15 hesabını çıkarttık. Yer veremediklerimizden çok özür diliyoruz, hepiniz bizim kalbimizdesiniz. Masamızda olduğu gibi kalbimizde de başköşedesiniz siz.

Neden takip edilmeli: Yemekleri en güzel şekilde sunmak, onları en güzel şekilde fotoğraflamak herkesin harcı değildir diye düşünüyorsanız hakkını veren birisini takip etmek isteyebilirsiniz.

Neden takip edilmeli: Rengarenk pastalar, cupcake’ler, muffin’ler… Hepsini tek bir hesapta bulup üzerine bir de sipariş verebilirsiniz.

Neden takip edilmeli: Anne eli değmiş tarifleri güzel fotoğraflarla bir araya getiriyor ve iştahta büyük kabarmalara neden olabiliyor

A photo posted by D ? m ? (@damyskitchen) on

Neden takip edilmeli: Renkler ve mutluluk her yerde! Damy’i takip edip insanın mutsuz olma ihtimali yok gibi. Öyle güzel her şey, öyle leziz.

Neden takip etmeli: Eğer yeni yerler keşfetmeyi, yemeyi, içmeyi, oradan oraya koşturmayı seviyorsanız bu hesap tam size göre. Yeri geliyor restoranların mutfaklarına giriyor, yeri geliyor önüne gelen tabağı yorumluyor.

Neden takip etmeli: Gördüğünü, tattığını, denediğini paylaşan ve kendi yorumlarını katıp mini mini tüyolar veren harika bir hesap.

A photo posted by @sincapfirin on

Neden takip etmeli: Kendisini “Yemekler birer anıdır ve her resmin bir hikayesi vardır.” olarak tanımlıyor. Her yemeğine ayrı bir anı ayrı bir hikaye katıyor.

A photo posted by Dilek Türkmen (@bulutagaci) on

Neden takip etmeli: Bu hesaba bakıp da bayılmamak gerçekten mümkün değil. Her paylaşımına, her fotoğrafına baktığınızda kendinizi mutfağa atmak, evdeki malzemeleri kontrol etmek istiyorsunuz. Çünkü bu lezzetlere sadece telefondan iki tık yaparak beğenmek yetmez, yetmiyor da.

Ve son olarak Yemek.com'un lezzetli mi lezzetli Instagram hesabı!

A photo posted by Yemek.com (@yemekcom) on


Doyamayanlar için bir de videomuz var!

Yorumlar

0 yorum yapılmış

Vallahi Bırakmayız, Bir Tabak Daha?