Yemek.com

Mayıs Ayının En Hamarat İsimlerinden Mutlaka Denemeniz Gereken 10 Nefis Tarif

9 Mayıs 2019

Bildiğiniz gibi uzunca bir süredir bize birbirinden özel tariflerinizi kolayca gönderebiliyor, "Ben de Yemek.com yazarlarından biri oldum!" diyebiliyorsunuz. Biz de ellerinizle hazırladığınız o özel lezzetleri tüm takipçilerimizle buluşturuyoruz.

İşte o tariflerden, yani sizden gelen özel lezzetlerden söz edeceğiz bugün. Hem her biri için ayrı ayrı teşekkür etmeden edemeyeceğiz, hem de ramazanın da denk geldiği bu güzel Mayıs ayında herkes bu yemeklerle bir an önce tanışsın diyeceğiz.

Unutmadan, hala bize tariflerini gönderebileceğini, kolayca Yemek.com yazarlarından biri olabileceğini bilmeyen varsa, yenilenen tarif panelimiz sayesinde birkaç tıkla bize tariflerini gönderebileceklerini, dilerlerse mobil sitemiz üzerinden de bunu pratik bir şekilde yapabileceklerini söylemek isteriz.

Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyenleri şöyle de alabiliriz: Yemek.com'a Nasıl Tarif Yollanır?

O zaman sözü daha fazla uzatmadan sizi mayıs ayının en hamarat isimlerinin ellerinden çıkan tariflerle baş başa bırakalım. Buyursunlar...

  • Tas kebabı

Şu sıralar tüm heyecanımızla kurmaya devam ettiğimiz mis gibi iftar sofraları başta olmak üzere tüm kalabalık sofralara çok yakışacak, geleneksel mutfağımızın en vazgeçilmez lezzetlerinden tas kebabı karşınızda! Pilavını da eksik etmemeli.

Ellerine sağlık hulya şef bu nefis tarif için çok teşekkür ederiz: Tas kebabı tarifi

  • Tel kadayıf tatlısı

Şimdiye kadar belki de böylesini hiç denemediniz. İçinde çikolata kreması ve fındık saklı tel kadayıflar tabaklara doluyor, evlere şenlik, midelere lezzet efsane bir tatlıya dönüşüyor.

Ellerine sağlık durutarifler bu nefis tarif için çok teşekkür ederiz: Tel kadayıf tatlısı tarifi

  • Deniz börülcesi salatası

Şu sıralar özellikle semt pazarlarında kolayca bulabileceğiniz deniz börülcelerini bol ekşili çok pratik bir salataya dönüştürdük. Tam bir meze gibi değerlendirebileceğiniz bu salata doymanın en ferah hallerinden biri.

Ellerine sağlık eceliz bu nefis tarif için çok teşekkür ederiz: Deniz börülcesi salatası tarifi

  • Puantiyeli rulo pasta

Evde pasta yapmak uğraştırıcı geliyorsa, söz konusu bir de dikkatlice rulo haline getirmek olan rulo pastalarsa... Sizi çok iyi anlıyor ve yalnız olmadığınızı biliyoruz ama bu tarifin ardından şehrinizdeki en iyi pastaneyi bile geride bırakacak, hem lezzeti hem de görüntüsü ile kalbinizi çalacak bu pasta sayesinde eş-dost arasında maharetleriyle konuşulan biri haline döneceksiniz, eminiz. öyle güzel ki!

Ellerine sağlık happypositiveinlife bu nefis tarif için çok teşekkür ederiz: Puantiyeli rulo pasta tarifi

  • Café de Paris soslu tavuk

Restoranların makarna bölümlerinde ismini çok sık gördüğümüz, pek de sevdiğimiz o özel sos artık evinizin konforunda, istediğiniz miktarda sizinle buluşacak. Hadi o zaman baharatların uyumuna kendimizi bırakalım.

Ellerine sağlık Alperen Duran bu nefis tarif için çok teşekkür ederiz: Café de Paris soslu tavuk tarifi

  • Meyveli pankek

Pancake yapmak için mutlaka beyaz una ihtiyacınız var sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Yulaf ezmesinin tüm faydaları içinde saklı, bol meyveli ve sağlıklı pankek tarifi karşınızda! Onunda hiç vakit kaybetmeden tanışmalısınız.

Ellerine sağlık Deniz Şen bu nefis tarif için çok teşekkür ederiz: Meyveli pankek tarifi

  • Kolay tavukgöğsü

Toplam 5 malzeme ile tıpkı gerçek tavukgöğsü kıvamında bir tavukgöğsü hazırlayacaksınız, kaşıklamaya doyamayacaksınız desek... Deneyince insan "Ben bunu neden daha önce keşfetmedim" diyor, bizden söylemesi.

Ellerine sağlık melikey bu nefis tarif için çok teşekkür ederiz: Kolay tavukgöğsü tarifi

  • Ev yapımı cocostar

Yine sadece 5 malzeme ile, üstelik bu kez pişirmekle dahi uğraşmadan hazırlayabileceğiniz çok pratik bir tatlımız daha var. Üstelik içinde rafine şeker yok; bal, bitter çikolata ve muz gibi birbirinden sağlıklı malzemeler var.

Ellerine sağlık Gizem Usanmaz bu nefis tarif için çok teşekkür ederiz: Ev Yapımı Cocostar tarifi

  • Arnavut usulü kapama

Tam da şu ayda kurulan güzelim iftar sofralarına çok uyacak, aslında yılın her anında kalabalık sofralara ilaç gibi gelecek kallavi bir yemek olur kendisi. Tek başına dev bir menü gibi...

Ellerine sağlık serkankosem bu nefis tarif için çok teşekkür ederiz: Arnavut usulü kapama tarifi

  • Yeşil pilav

Bugüne dek denediğiniz tüm pilav tariflerini unutturacak, rengiyle iştahları açarken lezzeti ve içindeki bolca ıspanakla da afiyetle doyuracak bir tarif geliyor... Dilerseniz tek başına dilerseniz de yanında ızgara yapılmış et ya da tavuk ile sunabilirsiniz.

Ellerine sağlık iremo bu nefis tarif için çok teşekkür ederiz: Yeşil pilav tarifi