Yemek.com

Mart Ayında Takip Edilmesi Gereken En Lezzetli 10 Instagram Hesabı

6 Mart 2020

Instagram'ın en lezzetli, en mis kokulu sayfaları karşınızda, hazır mısınız?

Elleriyle hazırladığı lezzetlerin tariflerini tüm püf noktalarıyla anlatanlardan, diyette olanların bile gönül rahatlığıyla takip edebileceği sayfalara... Her bir paylaşımıyla iştahları açan, mutfaklara yepyeni lezzetler taşıyan Instagram hesapları onlar.

Kaydetmeye doyamayacağınız paylaşımlarıyla her gününüzü lezzetlendirecek bu Instagram hesapları ile henüz tanışmadıysanız sizi önce aşağıya, sonra da hemen takip butonlarına doğru alalım.

Unutmadan, bizi hala Instagram'dan takip etmeyen kaldıysa tabii ki biz de Instagram'dayız. Bekleriz: Yemek.com Instagram hesabı

Küçük bir not: Aşağıdaki Instagram hesaplarını alt alta sıralarken hiçbir kriter gözetmedik, zaten hepsi birbirinden nefis, birbirinden lezzetli!

dilhunskitchen

Neden takip etmeli: Sağlıklı tariflerin aslında ne kadar lezzetli yapılabileceğini kanıtlayan tarifleriyle takibe fazlasıyla değer sayfalardan biriyle başlıyoruz. Diyet bozdurmayan bu hafif ve nefis tarifleri çok seveceksiniz, eminiz!

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: dilhunskitchen

triaevents

Neden takip etmeli: Sadece tam kıvamında enfes tarifler bulmakla kalmayacak, her bir yemek fotoğrafına dakikalarca bakmak isteyeceksiniz. Sözün kısası, sunumları size de ilham verecek bu Instagram hesabını takip etmek için çok lezzetli sebepleriniz var.

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: triaevents

inanc_cinar

Neden takip etmeli: Çok merak ettiğiniz tariflerin nefis tarifleri de en sevdiğiniz lezzetlerin tam ölçülü reçeteleri de bu Instagram hesabında bir arada! Özellikle tatlı severlerin ve sunuma önem verenleri hemen buraya doğru alalım.

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: inanc_cinar

elifffcigin_fit_tarifleri_

Neden takip etmeli: Tatlı krizlerine çözüm olacak muazzam tatlılar, sabah erken kalkma sebebiniz olacak kahvaltılıklar, "Ne pişirsem?" diye düşünürken yardıma koşacak ana yemekler ve daha neler neler... Günün her anı bakmak isteyeceğiniz bu Instagram hesabı ile hemen tanışın.

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: elifffcigin_fit_tarifleri_

dyt.seymanuraltan

Neden takip etmeli: Bir diyetisyenden sağlıklı tarifler öğrenmekle kalmayacak, aynı zamanda dengeli beslenmeyle ilgili nefis öneriler, ipuçları alacaksınız. Mutfağınıza hafiflik, lezzet ve sağlık aynı anda gelsin istiyorsanız bu Instagram hesabı en büyük destekçiniz olacak.

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: dyt.seymanuraltan

a_taste_of_ozlem

Neden takip etmeli: Hepimizin aklını hemen her gün meşgul eden "Bugün ne pişirsem?" sorusuna da yanıt bulabilirsiniz, sağlıklı ve nefis seçenekler de, iştahınızı katlayacak tatlılar da... Üstelik bu Instagram hesabında sadece tarifler yok nefis lezzet sırları, püf noktaları da sizi bekliyor.

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: a_taste_of_ozlem

busras_bakery

Neden takip etmeli: Özellikle tatlı severlerin mutlaka takip etmesi, hatta paylaştığı her bir tarifi tek tek denemesi gereken bir Instagram hesabı duruyor karşınızda. Hazır olarak aldığınız birçok lezzeti evde yapmanın tüm püf noktaları, tam kıvamında tarifleri de burada.

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: busras_bakery

berfoodblog

Neden takip etmeli: "Ben sadece yemek yapmayı değil lezzetli mekanlar keşfetmeyi de seviyorum" diyenleri hemen bu Instagram hesabına doğru alalım. Zira bu Instagram hesabında nefis tariflerin yanında efsane mekan önerileri de bulabileceksiniz.

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: berfoodblog

glutensiz_bahar

Neden takip etmeli: Glutensiz beslenmek zorunda olanların ya da glutensiz beslenmeyi tercih edenlerin mutlaka takip etmesi gereken bu Instagram hesabında glutensiz de nefis mi nefis hamur işleri, tatlılar, ana yemekler yapılabileceğini kanıtlayan birbirinden enfes tarifler sizi bekliyor.

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: glutensiz_bahar

karamelize_mutfak

Neden takip etmeli: Kıyır kıyır kurabiyeler mi dersiniz pastaneleri kıskandıracak güzellikte pastalar, börekler, poğaçalar mı... Bu Instagram hesabında yok yok!

Daha fazla vakit kaybetmeden takip etmek için: karamelize_mutfak