Yemek.com

Sıcaklara Gönül Rahatlığıyla Hoş Geldin Diyeceğiniz 5 Buzzz Gibi Nescafé Tarifi

31 Mayıs 2016

"Esmiyor" dediğimiz günlere, sıcaktan koltuğa yapıştığımız öğle saatlerine, bütün vücudumuzu buzdolabına sokmak istediğimiz anlara, duştan çıkıp yine tekrar duşa girdiğimiz saatlere, hayattan bezdiren sıcaklara; hepsine hoş geldin.

Hoş geldin, çünkü bu yaz hazırlıklıyız, çünkü bu yaz buzzz gibi fikirlerimiz var.

Tarihin en pratik serin fikri: Nescafé Ice Original

Serinlemek için kızgın kumlardan serin sulara atlama hayallerine kapılmadan önce mutfağa gidin, buzdolabından sütü, mutfak masasının üstünden Nescafé Classic'i alın. Yeterli serinlik için, yeterli malzemeniz var artık. Tarif de hemen yukarıda.

Afiyet olsun.

Bu yazın en serin düeti: Çikolatalı ve taze naneli Nescafé Ice

İstediği takdirde yeryüzünün bütün içeceklerine, bütün tatlılarına eşlik edebilen çikolatanın, taze naneyle birlikte bu yazı serinletmesine tanıklık edeceğiz; taze naneyle birlikte yazın en serin düeti olacaklar, biz dinleyeceğiz. Nescafé Classic'e ve soğut süte şimdiden haber salın.

Afiyet olsun.

Evi kafeye çeviriyoruz: Nescafé Ice frappe

Frappe içmek için insanın neredeyse buharlaşacağı yaz sıcağında sokaklara atmamıza gerek yok kendimizi artık. Bir Nescafé Classic, bir de buzdolabı yetecek bize. Soğuk süt, soğuk su ve buz için buzdolabına teşekkür eder, bu küçük barista'lık maceranızda başarılar dileriz.

Afiyet olsun.

Serinlik demişken onsuz olmazdı: Dondurmalı Nescafé Ice

Yaz sıcaklarından bahsediyoruz, yaz sıcaklarına serin ve lezzetli çözümlerle geliyoruz, tabii ki bu çözümlerde dondurma da olacaktı. Hatta muhtemelen en güzeli ve en lezzetlisi olacaktı. Biz vanilyalı ve çikolatalı aromalı dondurmaları hazırladık, sizi videoyu izlemesi kaldı.

Afiyet olsun.

Blender bile serin ve mutlu: Taze muzlu Nescafé Ice

Buzzz gibi Nescafé tariflerinin her biri için blender'dan yardım istiyoruz tahmin edeceğiniz üzere. Sıradaki kahvenin muzla serinleyeceğini duyunca blender bizden çok sevindi ve bu sevince yarım muz yetti. Nescafé Classic, soğuk süt ve şeker bunu beğendi.

Afiyet olsun.

Bonus: Yer fıstıklı soğuk kahve

Bu tarif de Yemek.com'un hamaratlı ellerinden gelsin. Yemek.com mutfak ekibi sizler için Nescafe'yle yer fıstıklı öyle bir soğuk kahve hazırladı ki yaz sıcaklarında derdinize derman olsun, yol arkadaşınız olsun, bittikçe yenisi hazırlansın.

Buzzz gibi Nescafé Ice tariflerinin devamı için tıklayın!