yemek-com-infografik-manset-bir

2017'de Yemek.com: Ayda 15 Milyon Ziyaretçi ve %126 Büyüme

Favorilerime
Ekle

"İştah açan, ilham veren, ağız sulandıran... Sadece yemek tarifleri değil... Güldürürken yediren..."

2014 yılında böyle çıktık yola. O zamandan bu yana iştah kabartan yemek tariflerimizle, güldürürken yediren ve ilham verip fayda sağlayan içeriklerimizle, izlenme rekorları kıran yemek tarifi videolarımızla her gün daha çok büyüyerek bu keyifli yolculuğumuza devam ediyoruz.

Geçtiğimiz Eylül ayında 3. yaşını dolduran Yemek.com için 2017 yılı ise nefis mi nefis, tadına doyum olmayan bir yıl oldu.

2017 sonu itibariyle toplamda 5137 adet içerik ürettik, tamamen orijinal 3450 adet yeni tarifle mutfaklara konuk olduk, 548 adet videoyla hem gözleri hem de mideleri doyurduk. Türkiye'nin ilk gece pikniği Urban Picnic'te 40 farklı restoranda karnımızı tıka basa doyurduk, konserlerle coştuk, gelen 2500 güzel insanla harika iki gece geçirdik!

Böyle böyle 2017 yılında %126 oranında bir artışla aylık 15 milyon tekil ziyaretçiye ulaşan bir Yemek.com olduk.

Ama tüm bunların gizli kahramanı sizdiniz, bizimle aynı sofraya oturdunuz, mutfağınıza bizi konuk ettiniz, birbirinden güzel yorumlarınız ve mesajlarınızla kalplerimizi erittiniz.

2018'de de hep birlikte olmak, birlikte mutfağa girmek, birlikte aynı sofraya oturmak istiyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz!

2017'de birlikte başardıklarımızın detaylarını aşağıdaki infografikte görebilirsiniz.

Son olarak Yemek.com'u Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube hesaplarından da takip etmeyi unutmayın!

yemekcom-infografik-2017


Doyamayanlar için bir de videomuz var!

Yorumlar

0 yorum yapılmış

Vallahi Bırakmayız, Bir Tabak Daha?