yemekcom1yasinda

Bizim Size Bir Haberimiz Var: 2015'in En İyi İçerik Sitesi Adayı Yemek.com!

Favorilerime
Ekle

1 yılını yeni bitirdi bu satırları karalamaya başlamamız. Hatta geçtiğimiz aylarda 1. yaşımızı kutlarken şu cümleleri kurmuştuk, bütün ekip 32 dişimizle gülerken...

O gülüşlere yenisini ekleyen bir haberi paylaşacağız bugün. Sizin için zaman zaman "Yemek.com Bey" olan, yeri geldiğinde "Sizin yüzünüzden kilo aldım" cümlelerine konuk olan, kuvvetle muhtemel dünyanın en tatlı okuyucularına sahip olan, hal böyle olunca yaptığı işi dondurmalı baklava kadar çok seven Yemek.com, 2015'in En İyi İçerik Sitesi adayı oldu.

Bize bu güzel haberi vermemizi sağlayan kurum Boğaziçi Üniversitesi. Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü COMPEC. Kendileri her sene (bu sene üçüncüsü düzenleniyor) bilişim sektöründe faaliyet gösteren kişi ve kuruluşların enlerini belirliyor. Bu sene En İyi İçerik sitesi kategorisinde, Zaytung, Geekyapar ve Fizikist ile birlikte Yemek.com'u aday göstermişler.

yilin-en-iyi-icerik-sitesi

Açıkçası Yemek.com'u daha açmadan, henüz "İştah açan, ilham veren, ağız sulandıran... Sadece yemek tarifleri değil... Güldürürken yediren..." cümlelerini kurmadan, bir gün ödüller alan bir site olmayı hayal/ümit ediyorduk. İşini seven ve işini çok iyi yapmak isteyen herkes gibi aslında. Daha fazlası değil. Tabii yeryüzünün en doğru şeyi var bir de, siz olmasanız ne bu cümleleri kurabilirdik, ne de bu kadar keyifli olabilirdik. Her şeyden önce fırsatını bulmuşken teşekkür borçlu olduğumuzu söylemiş olalım.

Velhasıl bu haberi vermişken, bir minnak da not düşelim izninizle: Eğer Yemek.com'a oy vermek isterseniz, bogazicibilisimodulleri.com'u ziyaret edebilirsiniz. Bütün kategorilerde adaylarınızı belirledikten sonra, En İyi İçerik Sitesi kategorisinde Yemek.com'a oy verebilirsiniz

Bizi dinlediğiniz, beraber mutfakta vakit geçirdiğimiz için çok teşekkür ederiz.

Not: Oy vermek için Twitter ya da Facebook'unuzla bağlanmanız gerek. Bu işleme aşina olmayanlar için herhangi bir problem olmadığını söylemiş olalım.


Doyamayanlar için bir de videomuz var!

Yorumlar

5

fatmaakdeniz27 Nisan 2016 16:53
takılı kalıyor insan sayfada yaaa hepsi harika
Yanıtla
Seda U.8 Aralık 2015 12:01
Verdim :)
Yanıtla
Ufuk Utaş 8 Aralık 2015 12:53
Yanıtla
Teşekkür ettik (:
gurbet7 Aralık 2015 22:20
sayenizde diyetimi tırmaladığım çok gün oldu ama sizsiz de yapamıyorum, oyumu verdim. diyabetliler içinde içerik isiyoruuum :)
Yanıtla
Batuhan Apaydın 8 Aralık 2015 11:50
Yanıtla
İlk fırsatta diyabetliler için bir içeriğimiz yayında olacak, söz :)

Vallahi Bırakmayız, Bir Tabak Daha?